onsdag. september 27. 2023

AVLYST

Det er med stor glede vi inviterer deg som er mellom 18 og 26 år til å være med IKAJ til å feire løvhyttefesten på en egen ungdomsgruppe i Israel. Vi blir en gruppe på 40 som reiser 28 september  til 8 oktober 2023  . Vi er heldige i år som har direktefly fra Gardermoen Oslo. 

De første nettene skal vi bo i Tiberias og har tre   dager med sightseeing. Vi skal på båttur på Genesaretsjøen og se mye spennende i området . Vi har  med norsktalende guide på bussen. Og får derfor mye fin informasjon underveis på dagsturer .  Vi tar også turen til Dødehavet for bading. 

Vi skal  besøke  dåpsplassen i Jordan elva.  Vi planlegger tur til Nasaret Village. Dette er en populær plass der en får en identisk landsby slik det var på Jesus sin tid. Skuespillere der gjør en god jobb med å formidler praktisk hvordan hverdagen var på den tiden. 

På kveldene er det flotte møter ute rett  ved Genesaretsjøen sammen med mennesker fra mange nasjoner. 

AVLYST

Videre går turen til Jerusalem hvor vi deltar på programmet for Løvhyttefesten. Vi får med oss flotte møter der vi treffer mennesker fra hele verden som sammen med oss er kommet til Israel for å feire Jesus. IKAJ sin konferanse under løvhyttefesten er en fin markering i vår støtte som kristne til Jødene.  Det er ellers mye spennende å se i Jerusalem . Vi bor sentralt , så det er god mulighet til å se seg rundt innimellom oppsatt program.  

Vi har i år satt aldersgrense til 18 år. Ungdom under 18 er velkommen til Israel på løvhyttefesten , men da sammen med egen familie på IKAJ sin hovedtur. Vi er sammen som grupper på mange av programpostene. 

I og med at det er 18 års aldersgrense er det en forventning om at ungdom som blir med er selvstendige og kan håndtere endel praktisk ting på egen hånd. Det er et tett program så en må håndtere sene kvelder og tidlige morgener.  Vi har frokost og middag inkludert på overnattingssteder vi bor på .  Men utenom det anbefaler vi å ta med knekkebrød etc til lunch og kveldsmat. Det er også mulighet å kjøpe måltider i Israel. Men da det er helligdager er det ikke alltid alt er åpent til enhver tid.  Vi bor også tett på hverandre som gruppe (3-6 manns rom) . Så en må være innstilt på å være tett på andre ungdom. Erfaring fra tidligere turer er at vennskap skapes. Det er nydelig å se som voksen hvordan ungdommene har omsorg for hverandre både på selve turen og i etterkant . En kan få  venner for livet når en reiser på en tur som dette.

Vi som hovedledere for  denne turen er Rita og Reidar Walvick. Vi har tre ungdom selv på 14,18 og 20 år som har gode opplevelser med å være med på tur til Israel . Vi gleder oss til å ha nettopp deg med på tur.

AVLYST

Er det noen praktiske ting du lurer på ta gjerne kontakt pr Mail : rita@ikaj.no