Velkommen som deltaker i kampanjen

– SOLIDARISK MED ISRAEL OG DET JØDISKE FOLK –

Jes 40, 1: Trøst, trøst mitt folk, sier deres Gud

Takk for at du vil stå sammen med Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem, og vise at kristenledere i Norge står sammen i solidaritet med Israel og det jødiske folk. De angripes både fra terrorister og en voksende antisemittisme. Vi vil være en tydelig stemme i det offentlige rom.

IKAJ’s HOVEDMÅL ER:

  • Å stå med Israel i støtte og vennskap 

  • Å utruste og lære den verdensomspennende kirken om Guds hensikter med Israel og nasjonene i Midtøsten.

  • Å være en aktiv stemme for forsoning mellom jøder, kristne og arabere, og gi støtte til kirkene og menighetene i Det hellige land.

  • Fra sitt hovedkontor i Jerusalem, når IKAJ ut til mer enn 140 land over hele verden med avdelingskontorer i over 90 land.

VÅR VISJON ER:

  • Å nå alle sider av det israelske samfunnet med et kristent vitnesbyrd av kjærlighet

  • Å aktivt representere støtte til Israel fra kirkesamfunn, menigheter og troende fra alle nasjoner på jorden

HVORDAN GJØR VI DET?

Vi har invitert en rekke pastorer, prester og kristenledere til å lese inn en felles tekst på en kort video som uttrykker solidaritet med Israel og det jødiske folk som legges ut på IKAJs FB’s side – og nettside hver dag i 3 uker og som vil bli delt av mange. 

SLIK LAGER DU VIDEOEN

Ta en titt på eksemplene under og se hvordan du kan gjøre det. 

Teksten du er invitert til å lese inn lyder slik: 

«Israel og det jødiske folk er under angrep igjen. Jeg står solidarisk med dem. Be om fred for jøder og arabere».

Du leser den på din måte og vektlegger ord og uttrykk slik det er naturlig for deg. Du må imidlertid snakke tydelig og sørge for å ha mobilkamera omkr. 40 cm fra ansiktet. Selfie video.

Eksempel video

1080×1920 kopi

Tidsfrist:

Om du vil være med på denne kampanjen ber vi deg om å laste opp videoen på linken nedenfor så raskt som mulig – helst i dag, men senest innen tre dager. Tusen takk!

VÅR BØNN

La oss be om at kampanjen vil bli lagt merke og når bredt ut! Når mange ulike personligheter, stemmer og ansiktsuttrykk kommuniserer et budskap på denne måten – hver dag over tid – vil det gjøre inntrykk på folk. Vi ber om at uttalelsen vil spre seg på sosiale medier og leve lenge. Vi ber om at kristenfolket får styrke og mot til å stå solidarisk med Israel og det jødiske folk, og leve ut profetens ord: «Trøst, trøst mitt folk …» Jes. 40, 1

Send oss ​​videoen din