LØVHYTTEFESTEN

På grunn av korona pandemien er det helt uvisst om vi kan gjennomføre reisen til Løvhyttefesten 2020. Det avhenger av restriksjoner både her i Norge og i Israel. Så snart vi har avklart hva vi kan gjøre oppdaterer vi denne siden.

Alle de som blir tilbake av alle de hedningefolkene som angrep Jerusalem, skal år etter år dra opp for å tilbe Kongen, Herren, hærskarenes Gud, og for å delta i løvhyttefesten.
SAKARIAS 14:16

ICEJs arrangement under løvhyttefesten er en storslått lovprisningsfest for Kongenes Konge i Hans egen by, og en sterk markering av kjærliget og omsorg til det jødiske folk. Bibelen beskriver Løvhyttefesten som den tredje årlige festen som Israels folk er befalt å feire i Jerusalem. Festen er hovedsakelig en påminnelse om de 40 årene med vandring i ørkenen, men også en tid til å feire og glede seg over innhøstingen. Tradisjonelt forbinder det jødiske folk Løvhyttefesten med den kommende Messias. Det er også en fest hvor de ønsker ikke-jøder eller hedninger å ta del, i følge det profetiske Ord i Sakarias 14, der det sies at nasjonene skal komme opp til Jerusalem for å feire Løvhyttefesten.

 

Ungdomstur til uslåelige 13 800 kr

I år som i fjor har vi tilrettelagt for en helt spesiell ungdomstur med helt spesielle priser. For å melde deg på, kan du gå inn på denne linken. Dette er en ypperlig mulighet for barn og barnebarn til å være med på denne fantastiske reisen og feiringen.

DEN KRISTNE FEIRINGEN AV LØVHYTTEFESTEN 2020 ``PREPARE THE WAY``

Hvert år siden 1980 har Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem arrangert den kristne feiringen av Løvhyttefesten i Jerusalem. Arrangementet faller sammen med den jødiske feiringen i september/oktober. Det er en tid hvor kristne lovpriser og tilber Israels Gud, får Bibelundervisning og gleder seg i fellesskap med kristne fra om lag 100 nasjoner.

Velkommen til Løvhyttefesten 2020

“Velkommen med på vår Løvhyttefestreise og bli med på oppdraget “Trøst, ja Trøst Mitt folk”. Dette er noe mye mer enn en vanlig Israeltur, det er et oppdrag.” Dag Øyvind Juliussen

Bli med på årets unike festreise til Jerusalem og Løvhyttefesten den 1. – 10. oktober 2020. Vi feirer kongenes Konge i Hans egen by samtidig som vi sammen med 6000 andre kristne viser jødene at de ikke står alene.

Høydepunkter:
Jerusalemmarsjen, Lovprisningskvelder, Seminarer, Ørkenfest under fullmånen ved Dødehavet, Internasjonal Nattverdsgudstjeneste i Gravhagen, Tur i Jerusalem, Avslappende tid i Netanya ved Middelhavet, Charterfly tur/retur Oslo-Tel Aviv, Herlig felleskap med kristne fra hele Norge.

Du velger selv hva du vil ta med deg av programmet.

Det er norsktalende guide

Vertskap er Ingunn Juliussen og Dag Øyvind Juliussen.

Reiseledere er Eva Olsvold Sundar

SPENNENDE TALERE

Sjekk på hjemmesiden nærmere datoen for mer informasjon!
PROGRAM FOR LØVHYTTEFESTEN 2020

På grunn av korona pandemien er det helt uvisst om vi kan gjennomføre reisen til Løvhyttefesten 2020. Det avhenger av restriksjoner både her i Norge og i Israel. Så snart vi har avklart hva vi kan gjøre oppdaterer vi denne siden.

PÅMELDING LØVHYTTEFESTEN

Vennligst skriv inn e-posten din, så vi kan følge opp deg.

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Opprette ny konto!

Fyll skjemaene nedenfor for å registrere deg

Hent passordet ditt

Skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Legg til ny spilleliste