I år åpner løvhyttefesten, nær Gaza-grensen for å hedre fjorårets falne soldater. Vi ønsker også  oppmuntre de som gjenoppbygger samfunnene sine i disse herjede områdene. Konferansen flytter seg deretter til den vakre ørkenen på Kfar HaNokdim for et utendørs måltid og lovsangskonsert under stjernene. Deretter drar vi opp til Jerusalem for syv dager med feiringer, inkludert nasjonenes fargerike presentasjon, morgenseminarer og kveldsgudstjenester, en spesiell nattverdsgudstjeneste ved Gravhagen, den veldig sterke Jerusalem-marsjen, en helbredelsesgudstjeneste og en viktig bønnedag.

16-23  OKTOBER 2024

Vi har med oss noen fantastiske forkynnere under årets konferanse. Både lokale og internasjonale vil sette sitt preg på forkynnelsen. Du vil høre bibelsk og profetisk forkynnelse og oppdateringer fra situasjonen i Israel og midtøsten.

Dr. Jürgen Bühler, Dr. Mojmir Kallus, Barry Denison, Peter Tsukahira, Nicole Yoder, David Parsons og mange fler.

Kom inn i Guds nærvær med fantastisk lovsang under årets konferanse i Israel. Det vil bli ledet av lokale og nasjonale lovsanger som bringer oss inn foran Guds trone

Shilo Ben Hod & SOLU Israel, Joshuia Aaron, Nizar Francis, Vesna Bühler og mange fler.

Israel er fremdels i en veldig krevende situasjon. Etter den grusomme handlingen fra Hamas, 7 oktober har verdenssamfunnet vennet seg bort fra dette folket og dette landet. Vi tror at Guds ord er sant og viktig. Tiden vi lever i er en mulighet for oss som kristne til å løfte opp, støtte og be for dette landet og folket. Og under årets løvhyttefest får du muligheten til å være med til Israel i en ekstraordinær tid hvor vi også får vist vår støtte og solidaritet som kristne fra Norge.

Kommer snart program og påmeldingsskjema