fredag. juni 18. 2021

IKAJ inviterer deg til Løvhyttefest i Jerusalem 20-26.september. Du kan bli med digitalt slik som mange opplevde veldig positivt i fjor, eller du kan bli med oss opp til Jerusalem.

Programmet for årets reise:

Lørdag 18.09 Avreise Oslo Lufthavn kl. 21.45

Søndag 19.9 Ankomst Ben Gurion Flyplass Tel Aviv 03:45. Fridag

Mandag 20.9 Vi reiser om morgenen ned til Dødehavet hvor vi besøker Masada, oasen Ein Gedi, Qumran og med muligheter for bading i Dødehavet. Løvhyttefest arrangement i Qumran.

Tirsdag 21.9 I dag reiser vi til Galilea hvor vi besøker Saligprisningenes Berg, Tabgha hvor brødunderet fant sted og Kapernaum. Løvhyttefest arrangement i Kapernaum.

Onsdag 22.9 Formiddags seminar i Ramat Rachel. På ettermiddagen besøker vi de sydlige trappene som gikk opp til tempelet, i henhold til loven skulle pilgrimmene tre ganger i året komme opp her og bringe deres offer, bønner og takk til Gud. Trolig var det her Peter holdt sin tale i Apostlenes Gjerninger kapittel 2. Løvhyttefest arrangement på dette stedet.

Torsdag 23.9 Denne dagen deltar vi i det som for mange er et høydepunkt, nemlig Jerusalem Marsjen. Vi må likevel være forberedt på at endringer pga restriksjoner kan finne sted.

Fredag 24.9 Formiddags seminar i Ramat Rachel. Spesielt Kabbalat Sabbats måltid. Om kvelden kan du bli med inn til Vestmuren for besøk og bønn.

Lørdag 25.9 Denne formiddagen blir det møte med nattverd i vakre Gravhagen så langt vi får plass. På ettermiddagen går vi fra Oljeberget med fantastisk utsikt over Jerusalem ned Palmesøndag Veien til Getsemane. Derfra går vi opp til gamlebyen gjennom Løveporten for å se Bethesda dammen og deretter gå Via Dolorosa. Vi besøker også det jødiske kvarteret for å se Cardo og til slutt Øvre Salen på Sion berget.

Søndag 26.9 Denne dagen reiser vi opp til Karmel hvor vi blir med på arrangement i forsamlingen Mount Carmel Assembly. Vi besøker stedet hvor man mener at Elijah utfordret Baal profetene, stedet har en fantastisk utsikt over Armageddon sletten. Videre besøker vi Megiddo som ligger på Armageddon sletten. Vi reiser så videre til Cesarea ved havet.

Mandag 27.9 Hjemreise Avreise Ben Gurion Flyplass kl. 11.30, ankomst Oslo Lufthavn 18.55

Viktig informasjon:

Man må være vaksinert 

Du må ha reiseforsikring

Endringer i program kan finne sted

Den pågående pandemi situasjonen kan kreve ekstraordinære tiltak/begrensninger

Vi bor på Ramat Rachel i Jerusalem, pris pr person i dobbeltrom:

25 880 kr (Er du ikke registrert som Israelvenn eller IKAJ medlem er prisen 26 380 kr), dette inkluderer: 

  • Halvpensjon, frokost og middag
  • Guide
  • Flyreise
  • Deltakelse på Løvhyttefest arrangement
  • Transport i Israel

Tillegg for enkeltrom: 9 190 kr

Begrenset antall plasser, påmelding snarest. Pris kan justeres som følge av endringer i valutakurs 

Reiseleder Dag Øyvind Juliussen

For påmelding, ring 62 57 33 33 eller send e-post med emne «Løvhyttefesten 2021» til post@icej.no

20sep(sep 20)17:0026(sep 26)21:00UtvalgtONLINE MØTETLØVHYTTEFEST 2021Starter om:

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Hent passordet ditt

Skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Legg til ny spilleliste

X
X
X
X