Israel er i sin verste krise siden landets grunnleggelse for 75 år siden. Kristen støtte til det jødiske folk er nå viktigere enn noen gang. Derfor vil vi invitere deg til å delta i et spesielt solidaritetsoppdrag overfor Israel under årets pastor og lederkonferanse, «Envision». 

Vi vil ta deg til områder i Israel som har vært og er mest påvirket av krigen (med forbehold om sikkerhetsklarering i forkant). Du vil få et førstehånds inntrykk av grusomhetene som ble begått 7. oktober, som tvang Israel til å forsvare seg. Vi vil også samarbeide med sentrale ledere fra Israel og over hele verden om de strategiske, historiske, bibelske og moralske spørsmålene rundt denne konflikten. 

DU ER INVITERT TIL Å BLI BERIKET, MOTIVERT OG UTRUSTET

Bli med oss i en tid hvor vi søker å høre fra Gud om en ny visjon og retning for våre liv og tjenester. 

REGISTRERING ALTERNATIVER

Fysisk deltakelse

Enkeltrom

Leonardo Hotel i Jerusalem. Enkeltrom med en bred seng. Pris per person – inkludert skatter og avgifter og måltider: $1,669 USD

Dobbeltrom

Leonardo Hotel i Jerusalem. Dobbeltrom der to personer rom, vanligvis 2 enkle senger eller en bred seng. Pris per person – inkludert skatter og avgifter og måltider: $1,349 USD

Innsjekking: Mandag – 12. januar 2024 fra kl. 15:00

Konferanse starter: 29. januar – 1. februar 2024

Utsjekking: Fredag 2. februar 2024 kl. 11.00

Hotel: Leonardo Hotel, Jerusalem. Klikk HER for mer informasjon.

MERK: Fysisk deltakelse inkluderer også en 6 mnd. Digital tilgang til alle konferansens sesjoner. 

Online deltakelse

Online tilgang til alle Konferansens sesjoner i 6 mnd., og et digitalt sertifikat på din deltakelse. 

$35 USD

Online konferanse Ressurspakke

Online tilgang til alle konferansens sesjoner i 6 mnd., og et digitalt sertifikat på din deltakelse, og ICEJ kalender og «Israel a Miracle» 75 års bok.