Dag Øyvind Juliussen
har arbeid i IKAJ siden 1996, siden 2014 har han ledet den norske avdelingen. Han har undervist i kirker, bibelskoler og organisasjoner om Israel og har produsert over 600 radio og TV program gjennom årene. Ved siden av hans engasjement for Israel er han også aktiv menighetsbygger og vært i lederskap i over 20 år. Han er gift med Ingunn og bosatt i Åsgårdstrand, sammen har de tre barn.


Sten Sørensen
har vært pastor i snart 40 år i ulike menigheter og konfesjoner. Han kjenner godt hele bredden av norsk kristenhet gjennom sitt brede Guds rike engasjement. Han har vært leder for DAWN Norge og han har vært engasjert i Troens bevis siden 1997 blant annet som rektor for bibelskolen og styreleder i misjonsarbeidet. Sten er forfatter for en lang rekke bøker, også om Israel. Som kristenleder har han profilert seg som en frimodig venn av Israel. Sten er gift med Elsbeth og de har fire voksne barn.


Roar Sørensen er daglig leder i organisasjonen «Israel Next» som søker å skape et sunt og troverdig Israelengasjement blant yngre mennesker. Roar har en Bachelor i teologi fra Livets Ord Universitet i Uppsala, samt to mastergrader fra Hebrew University i Jerusalem: Jødisk sivilisasjon; Israelsk politikk og samfunn. De siste 20 årene har han jobbet fulltid med Israelrelaterte saker, tatt med grupper til Israel og undervist i inn- og utland. Han er gift med Inger Mette og har tre voksne barn. Familien har bodd i Jerusalem i åtte år og nå bor de i Mandal. Roar er en av grunnleggerne av Jerusalem Prayer Breakfast.

LAST NED PRESENTASJON


David Aanje
er høyskolelektor ved HLT og underviser i kultur- og samfunnsanalyse, NT, relasjonsledelse og teamarbeid og kirkehistorie. David har studert organisasjon og ledelse ved Norges arktiske universitet, historie ved Universitetet i Oslo og har en master i teologi fra Det Teologiske Menighetsfakultetet i Oslo. Aanje er hovedpastor i pinsekirken Livets Senter og reiser som forkynner i inn- og utland. Han er gift med Maria Victoria og har fire barn.


Øystein Gjerme
er grunnlegger av og hovedpastor i Salt. Øystein er i tillegg leder for Lederrådet i Pinsebevegelsen, og har en utstrakt reisevirksomhet som forkynner og lærer på ulike konferanser, utdanningsinstitusjoner og i menigheter. Han har en mastergrad i teologi fra Regent University, og bor i Bergen med sin kone, Gina, og deres tre barn.


Leif S. Jacobsen
 har sin teologiske utdannelse fra Metodistkirkens Teologiske Seminar i Gøteborg og tok cand. mag. – graden ved Universitetet i Bergen med fagkretsen, kristendom, hebraisk og informasjonsvitenskap. Etter studier ved Fuller Theological Seminary og Regent University ble han i 2004 Doctor of Ministry. Leif har som menighetspastor, bibelskolerektor og bibellærer i Norge, Afrika og Asia, arbeidet med Bibelen i hele sitt voksne liv. Han har vært pastor i flere metodistmenigheter og pinsekarismatiske menigheter. Han er ordinert eldste i Metodistkirken, har skrevet flere bøker og har vært med i oversetterutvalget for Bibelforlagets Bibelen – Guds Ord fra starten. Leif er med i IKAJ Forkynnerteam.

LAST NED PRESENTASJON


Dr. Jürgen Bühler
har de siste fem årene vært internasjonal leder for Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem. I 1994 kom Bühler til Israel som forsker innen fysikk. Ved Weizmann Institute of Science i Rehovot tok han sin doktorgrad innen fysikk og ble en av foregangsmennene innen Israels produksjon av kunstige diamanter. Jürgen ble en del av ICEJ i 1999 og var daglig leder i ICEJ-Tyskland fra 2001 til 2011. På grunn av sin unike innsikt i spørsmål knyttet til Israel, kirken og nasjonene har Bühler blitt en ettertraktet taler i menigheter verden over. Han er aktivt med i forsamlingen King of Kings Assembly i Jerusalem, og har sittet i styret fra 1994 til 2010. Jürgen og hans kone, Vesna, bor i Jerusalem og har fire barn.


Elin Fagerbakke er grunnlegger og leder av Kvinner i Nettverk. Hun brenner for fornyelse og vekkelse i Norge og har en smittende tro og en inspirasjonsgave som gjør henne til en ettertraktet forkynner i menigheter og konferanser. Hun bor på Flekkerøy utenfor Kristiansand, er gift og har to døtre.


Bernt André Torgussen har arbeidet som leder, pastor, foredragsholder, sjelesørger og familierådgiver i mer enn 30 år. Han er mye brukt som kurs og foredragsholder innen motivasjon, personlig vekst, ledelse, familie og relasjoner. I dag er han pastor i Pinsekirken Betania Tønsberg og med i IKAJ Forkynnerteam. Bernt har et lidenskapelig forhold til Bibelen som Guds ord, og har en brennende kjærlighet for Guds folk. Torgussen er forfatter av bøkene; Hjemmeseier, Evangeliet om Guds Rike og Helbred Syke. Han er overbevist om at den overnaturlige kristendommen er på vei tilbake igjen.

LAST NED PRESENTASJON


Andreas Nordli
har siden 2009 vært leder for Ungdom i Oppdrag Norge. Andreas er gift med Åsne og sammen har de fem barn. Han bor på Ottestad utenfor Hamar.


Maria Torgussen Helgerud
har åtte års erfaring som ungdomspastor og menighetsarbeider. I over 10 år har hun reist som forkynner, skrevet musikk og ledet lovsang. Hun brenner for å formidle en levende og nær tro. Maria er med i IKAJ Forkynnerteam og vil formidle Israel til unge voksne og ungdom på en naturlig og attraktiv måte. Hun er gift med Geir Øyvind, har en datter og bor i Drammen.

LAST NED PRESENTASJON


Martin Gellein
ble radikalt omvendt i midten av 20-årene, etter ti år med rusmisbruk. Han fikk umiddelbart appetitt på Guds ord og en særlig interesse for jødefolket og Israel. Martin er utdannet sosionom og har en mastergrad i kristendom. I flere år har Gellein arbeidet i roller som terapeut og mellomleder i privat og offentlig sektor. Han er gift med Heidi, og bosatt i Grimstad med tre barn og er aktiv i Misjonskirken i Grimstad. Martin leverer nyheter til IKAJs nettside og er del av IKAJs Forkynnerteam.


Tom Craig er opprinnelig fra Denver, Colorado og er gift med Teresa. Sammen har de tjent Herren i Midtøsten i nesten 30 år. Tom er ordinert pastor og de siste 20 årene har ekteparet brukt sin tid på å bygge et nettverk av troende som har bønn og lovsang som sin tjeneste. De har etablert flere bønnehus i Midtøsten. Tom har skrevet en bok som omhandler Midtøsten og det profetiske kapittelet Jesaja 19. Craig reiser verden over og underviser om Guds profetiske planer for Israel og nasjonene i Midtøsten. Nå bor familien i Jerusalem og er med i ICEJ.

HVORDAN TAR VI DETTE VIDERE TIL MENIGHETEN?
Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem har som mål å utruste og lære kirken om Guds hensikter med Israel og nasjonene i Midtøsten. Vi ønsker å være til hjelp og ressurs for deg og din lokale menighet. Dette gjør vi gjennom forkynnelse, informasjon og nyheter via våre sosiale medier, radio og TV program samt månedlige avis.


Hold deg oppdatert ved å laste ned IKAJ appen og registrer deg som ISRAELVENN. Her får du tilgang til våre direktesendinger, podcaster og nyheter m.m.


Vi besøker gjerne din menighet og holder konferanse, seminarer eller enkeltmøter. ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Tlf: 62 57 33 33 Epost: post@icej.no

OM IKAJ

Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem ble grunnlagt i 1980.  Vårt mandat er “Trøst, ja trøst Mitt folk.” Jesaja 40.1

Etter nesten 2000 år med kirkelig antisemittisme og forakt mot jødene står vi i dag midt i en global bevegelse av forsoning mellom kristne og jøder.

VÅRE HOVEDMÅL ER:

  • Å stå med Israel i støtte og vennskap;
  • Å utruste og lære den verdensomspennende kirken om Guds hensikter med Israel og nasjonene i Midtøsten; for å være en aktiv stemme for forsoning mellom jøder, kristne og arabere, og å støtte kirkene og menighetene i Det hellige land.
  • Fra sitt hovedkontor i Jerusalem, når IKAJ ut i mer enn 140 land over hele verden, og har avdelingskontorer i over 90 land.

VÅR VISJON ER:

  • Å nå alle sider av det israelske samfunnet med et kristent vitnesbyrd av kjærlighet
  • Å aktivt representere støtte til Israel fra kirkesamfunn, menigheter og troende fra alle nasjoner på jorden.

ZOOM INFO

IKAJ Norge is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: IKAJs Pastor- og lederkonferanse
Time: Apr 15, 2021 10:00 AM Oslo

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82320329818?pwd=YkRoaHZUbTBtRk1QRmFuTEFqeEZRdz09

Meeting ID: 823 2032 9818
Passcode: Israel2021
One tap mobile
+13017158592,,82320329818#,,,,*4246107823# US (Washington DC)
+13126266799,,82320329818#,,,,*4246107823# US (Chicago)

Dial by your location
+1 301 715 8592 US (Washington DC)
+1 312 626 6799 US (Chicago)
+1 346 248 7799 US (Houston)
+1 408 638 0968 US (San Jose)
+1 646 876 9923 US (New York)
+1 669 900 6833 US (San Jose)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)
Meeting ID: 823 2032 9818
Passcode: 4246107823
Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/keyCyZgIf7