PÅMELDING OG PROGRAM – IKAJs PÅSKETUR TIL ISRAEL 10.-17. APRIL 

 

10. april – søndag

Avreise Oslo Lufthavn kl.09:50 Vi ankommer Ben Gurion Airport kl.19:05 og kjører direkte til hotellet i Netanya.

11. april – mandag

Etter frokost kjører vi østover til Nasaret. Her møter vi lokale troende og spiser lunsj, før vi setter kursen mot Genesaretsjøen, hvor vi tilbringer de to neste nettene. Vi besøker Saligprisningenes berg, før vi ankommer Kibbutz Ein Gev, hvor det er strand og den som vil kan ta et kveldsbad.

12. april – tirsdag

Dagstur til Golanhøydene. Vi besøker Mount Bental, ved grensen til Syria og Kibbutz Misgav Am, ved grensen til Libanon. På ettermiddagen blir det båt-tur på Genesaretsjøen. Om det er noen som ønsker å døpe seg, kan det foregå på stranden hvor vi bor.

13. april – onsdag

Etter frokost kjører vi den korte turen til de varme kildene i Sakhne. Her tilbringer vi et par timer i de vakre omgivelsene, bader og spiser lunsj. På veien til Samaria besøker vi Elon Moreh, hvor Gud gav Abraham løfte om landet. Vi overnatter på Eshel Hoshomron, hvor får omvisning og foredrag ved en modell av tabernakelet israelittene bar med seg under ørkenvandringen.

14. april – torsdag

Etter frokost og en dukkert i bassenget setter vi kursen mot Shilo. Vi skal også møte jødiske. Fremme i Jerusalem besøker vi Getsemane-hagen, før vi ankommer Prima Kings Hotel, hvor vi tilbringer de tre neste nettene.

På ettermiddagen besøker vi Klagemuren, går gjennom det jødiske kvarteret i Gamlebyen og spiser middag i det arameiske kvarteret. Vi fortsetter videre til nybyen og hovedgaten Ben Yehuda, før vi tusler tilbake til hotellet.

15. april – fredag

Etter frokost reiser vi tilbake til Gamlebyen. Vi besøker Siloa-dammen og vandrer opp Via Dolarosa til stedet der mange mener Jesus ble korsfestet – «Den hellige gravs kirke». Deretter setter vi kursen mot Hebron. Dette var byen hvor patriarkene er gravlagt og hvor David var konge i syv år før han inntok Jerusalem. I dag bor det noen 

16. april – lørdag

I dag går turen til Masada og Dødehavet. Man kan velge å tilbringe dagen i Jerusalem alene (evt. besøke Yad Vashem/Holocaust-museet).

På ettermiddagen kan den som vil være med å vandre i Jerusalem, besøke Den gamle jernbanestasjonen, Yemen Moshe, Mamilla Marked og Yehuda Marked.

Den som vil kan velge å tusle ned til hovedgaten i nybyen, Ben Yehuda, og se på folkelivet når solen går ned og sabbaten er over.

17. april – søndag

Etter frokost drar vi til Gravhagen og tar nattverd sammen, derfra drar vi videre til flyplassen for avreise kl.16:30. Ankomst Oslo Lufthavn kl.23:30.

Endringer i programmet kan finne sted, endring av valutakurs kan påvirke pris.

Pris pr pers i dobbeltrom: 23 030 kr, for deg som er IKAJ medlem/giver er prisen 22 490kr.

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Oslo Lufthavn- Tel Aviv

  • Hotell med halvpensjon (frokost og middag er inkludert)

  • Skandinavisk talende guide

  • Tips

  • Transport i Israel

Reiseledere er Dag Øyvind Juliussen og Martin Gellein

Arrangør: Teicogroup AS, reisen er ivaretatt av Reisegarantifondet

Påmelding er ikke bindende, før 20.februar blir alle påmeldte kontaktet med oppdatering mht coronaregler mm.

PÅMELDINGSFRIST: 16.FEBRUAR