03maiHele dagen05Temadager i Stavanger 0 Legg til favorittlisten

Arrangement

Temadager i Stavanger

Fredag kl. 12-15
Pastor og lederlunsj

Lørdag kl. 11-14
Minibibelskole «Forstå Israel»
Åpen kafé

Lørdag kl. 15 
Unikt møte med Shalev som overlevde massakren 7.oktober og hans arabiske redningsmann.

Søndag formiddag
Gudstjenester i lokale menigheter med IKAJ’s forkynnere. 

Shalev Biton med sine venner deltok på Nova festivalen ved Gaza 7. oktober. De flyktet i timevis fra Hamas og ble reddet av den muslimske araberen Yunes. Begge kommer til Stavanger. Kom og hør den gripende historien!

Talere

 • Bernt A Torgussen

  Bernt A Torgussen

  IKAJ Forkynner Team

  Bernt André Torgussen har arbeidet som leder, pastor, foredragsholder, sjelesørger og familierådgiver i mer enn 30 år. Han er mye brukt som kurs og foredragsholder innen motivasjon, personlig vekst, ledelse, familie og relasjoner. 

  Bernt har et lidenskapelig forhold til Bibelen som Guds ord, og har en brennende kjærlighet for Guds folk. Han er overbevist om den overnaturlige kristendommen er på vei tilbake igjen.

  IKAJ Forkynner Team

 • Dag Øyvind Juliussen

  Dag Øyvind Juliussen

  Daglig leder IKAJ Norge

  Dag Øyvind Juliussen har arbeidet i IKAJ siden 1996, siden 2014 har han ledet den norske avdelingen. Han har undervist i kirker, bibelskoler og organisasjoner om Israel og har produsert over 600 radio og TV program gjennom årene med. Ved siden av hans engasjement for Israel er han også aktiv menighets bygger og vært i lederskap i over 20 år.  Han er gift med Ingunn og bosatt i Åsgårdstrand, sammen har de tre barn

  Daglig leder IKAJ Norge

 • Liv S Ødbehr

  Liv S Ødbehr

  IKAJ Forkynner Team

  Liv S Ødbehr ble frelst på ‘80 tallet, og har vært aktiv i menighetsliv siden da. Hun er utdannet sykepleier fra 1987 og har en doktorgrad innenfor sykepleievitenskap. Hun har jobbet mange år innenfor helse og omsorg, og i de senere årene som leder i universitet og høyskolesektoren. Liv er medlem i Livets senter på Hamar, og er med i lederskapet. Hun er bosatt på Hamar med familien.

  IKAJ Forkynner Team

 • Marius Wigardt

  Marius Wigardt

 • Roar Sørensen

  Roar Sørensen

Del dette arrangementet:

Tid

3. mai 2024 - 5. mai 2024 (Hele dagen)(GMT+02:00)

Sted

Karismakirken Stavanger

Adjunkt Hauglands gate 52, 4022

Andre arrangementer

Get Directions